in Tocht

Tot mijn verbazing belde Bart mij vanochtend  met zijn mobiel. (niet bellen aub)
Hij ligt (vannacht, het is daar 4 uur vroeger)  nu in een klein desolaat gehucht van wel 80 inwoners en ja en zelfs daar heb je bereik.

Gisteren is hij van zijn ankerplaats naar dit dorpje gevaren. Voorzichtig, voor het drijfijs, maar enorm genieten van de ongelofelijk mooie omgeving.  Varen tussen de bergen, ijs en hier en daar en ijsbergje en fantastisch weer met weinig wind.

 

 

Vandaag staat een uitstapje naar een gletsjer op het programma. Op het kaartje kun je die net zien, iets naar het NW en dan uiteindelijk naar het noorden.

Als het lukt wil hij proberen wat foto’s door te sturen.Vandaag en morgen blijft hij nog tussen de fjorden varen.

Rond het weekend gaat hij beginnen aan de oversteek naar Labrador. Voor zover het al betrouwbaar is zijn de weersvooruitzichten gunstig.

Henk

Showing 3 comments
 • Janneke Robers
  Beantwoorden

  Fantastisch Bart! Genieten maar.

 • Greteke
  Beantwoorden

  Fijn iets te horen over hoe het met je, Bart, gaat en dat de oversteek nu toch lijkt te gaan gebeuren. Ja, graag foto’s! Je zeilmaten voor deze trip zitten inmiddels in Namibië en rond de Oekraine. Dus je staat er alleen voor, met alle goede geesten die met je gaan! Succes!

 • Winneke
  Beantwoorden

  Wat een prachtige avonturen allemaal, Bart. En wat een mooie natuur. Leuk om je te volgen via je blog en de app. Heel spannend allemaal! Geniet ze!

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in