in Nieuw

Maandag, 20 november 2017.
Zeilen blijft toch een heerlijke bezigheid, waarbij je al gauw heel veel ellende kwijtraakt.
En zaterdag was het zover. Nadat we donderdag de mast overeind (zie foto’s hieronder) hadden gezet en ik vrijdag zoveel mogelijk alle bijkomende zaken, zoals het doorvoeren van alle lijnen, het aansluiten van de elektra door de mast, had gedaan kon ik zaterdag weer terug naar de mijn plaatselijke thuisbasis de Royal Yacht Squadron. Een aangename omgeving, heel beschut en over het algemeen een goede Wifi verbinding. Er was nog aardig wat wind, het eerste stuk mee, dus eerst maar eens de fok uitgerold, op een wat beschuttere plek het grootzeil gehesen, gekeken of ik een rif kon leggen en daarna met rif en fok het laatste stukje op gekruist.
Dus eindelijk kan ik mijn reis voortzetten. Het lijkt erop dat woensdag ook het weer gunstig genoeg is om de zee op te gaan.

Showing 2 comments
  • Rob Huart
    Beantwoorden

    Fijn dat je weer verder kan !

  • Bram de Vries
    Beantwoorden

    Mooi!

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in