in Tocht

Bart is bijna in Flores en weer te volgen op de AIS.

zie marinetraffic.com

zoeken op triakel

Showing 3 comments
 • Han van son
  Beantwoorden

  Ik heb grote bewondering voor deze prestatie. De solo zeiltocht is een prestatie op zich, het feit dat gevaren wordt op een ook solo gebouwde boot maakt de prestatie nog een dubbel zo groot; de constructies, installaties voorraden en consumpties bleken bestand tegen alle vragen die er zich voordeden. De slaaptechniek die je hebt toegepast is mij nooit bij benadering in een nacht gelukt, ik kan mij zoiets gedurende drie weken niet voorstellen. Het is een geruststelling dat wij je nu weer op het scherm van marine traffic kunnen volgen. Han.

 • Jan van Donselaar
  Beantwoorden

  Zie dat je veilig op Floris bent gearriveerd, gefeliciteerd met deze toch wel uitzonderlijke prestatie. Nu nog even de naam op de muur bij Horta en je bent voor eeuwig “vastgelegd” Daarna nog het kippeneindje naar Kikkerland. Goede vaart Ruth&Jan van Donselaar.

 • Han van son
  Beantwoorden

  Ik zie dat je in een vloek en een zucht Flores- Horta hebt afgelegd. Nu kan je even uitslapen, tanken, socialiseren en het scheepsbeschuit aanvullen. Ik wens je een goede vaart op je verdere relatief drukke route. Han

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in