in Nieuw

Vrijdag, 16 maart 2018.
Onze lieve Heer heeft toch wel een enorme fantasie. In de botanische tuin in Deshaies, die ook nog eens mooi aangelegd is, hebben ze een geweldige verzameling planten, bomen, struiken, bloemen, etc. In alle mogelijke vormen en maten.

In Deshaies was ik ook met Hugo en Petra geweest en net als toen waren er enorme sterke windvlagen. Toch ben ik hier twee dagen gebleven, één om bovengenoemde tuin te bekijken en één om allerlei klussen te doen. Het voelt goed dat die weer gedaan zijn. Gelukkig had ik deze keer geen problemen met het anker opgaan, mijn ankerlier en ik beginnen elkaar te begrijpen. Vandaar naar een andere oude bekende gevaren, Iles des Saints. Morgen gaan we weer naar onbekende waters, Dominica.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in